Zobrazujeme nabídku pro rozvoz Brno - Přízřenice (zóna 1).
Raději voláte? Objednávejte na 737 125 656

Prosecco

Prosecca se dělí podle obsahu cukru: Extra Brut / Brut Nature: 0 g/l, Brut: 0-12 g/l, Extra Dry: 12-17 g/l, Dry: 17-32 g/l

 

MARTIGNANO ASOLO PROSECCO SUPERIORE DOCG BRUT FUIN 0,75L
229
   

MARTIGNANO ASOLO PROSECCO SUPERIORE DOCG BRUT FUIN 0,75L

100% Glera
Vinařství: Martignano
Obsah kyselin:
 5,8 g/l
Zbytkový cukr:
 8 g/l
Vzhled:
 Světle slámově žlutá barva se zelenkavými odlesky
Vůně:
 Delikátní vůně čerstvě upečeného chleba, kterou doplňují tóny jablek, hrušek a meruněk. V závěru vůně růží a akátu.
Chuť:
 Krásně pitelné svěží víno s výraznou kyselinou v závěru

RIVA DEI FRATI SPUMANTE ROSE CLAUDIA BRUT 0,75L
239
   

RIVA DEI FRATI SPUMANTE ROSE CLAUDIA BRUT 0,75L

Obzvláště prestižní šumivé víno. Má fascinující jemnou růžovou barvu. Víno je svěží, suché a elegantní. Nejedná se však o prosecco jelikož neobsahuje druh vína Glera ale Pinot Nero.

Claudia Rose je skvělým společníkem na letní party.

Je vyrobeno ze 100% z odrůdy gléra. Její zbytkový cukr se pohybuje od 10 do 12 g cukru na litr vína. Kyselost pak mezi 5,5 - 6 g na litr vína. Doporučená teplota pro servis je 8 až 10 °C.

Obsah alkoholu se pohybuje kolem 11 %

RIVA DEI FRATI SPUMANTE MILLESIMATO EXTRA DRY 0,75L
245
   

RIVA DEI FRATI SPUMANTE MILLESIMATO EXTRA DRY 0,75L

Prosecco polosladké chuti s aromatickou vůní jablek. Víno pro každou příležitost. Může se také kombinovat pro míchané nápoje Aperol.

Je vyrobeno ze 100% z odrůdy gléra. Jeho zbytkový cukr se pohybuje od 15 do 16 g cukru na 1 litr vína. Kyselost pak mezi 5,5 do 6 g na litr vína. Doporučená teplota pro servis je 8 až 10 °C

REBULI PROSECCO DOC TREVISO EXTRA DRY 0,75L
272
   

REBULI PROSECCO DOC TREVISO EXTRA DRY 0,75L

REBULI VALDOBBIADENE DOCG BRUT LA RIVA 0,75L
310
   

REBULI VALDOBBIADENE DOCG BRUT LA RIVA 0,75L

DE FAVERI VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCG BRUT GEG 0,75L
329
   

DE FAVERI VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCG BRUT GEG 0,75L

Šumivé víno vyrobené ze speciálního a pečlivým výběrem těch nejlepších hroznů glera z naší vinice. Velmi elegantní a příjemné víno s intenzivním ovocným buketem a suchou chuť.

Je vyrobeno ze 100% z odrůdy gléra. Zbytkový cukr se pohybuje okolo 6 g na litr vína, kyselost pak také kolem 6 g na litr vína. Doporučená teplota pro servis je 8 až 10 °C.