🎉🎉 Nová pobočka v LÍŠNI je otevřenaaa! Přijď se na nás mrknout na Bednaříkovu 1a 🎉🎉

×
 
Zobrazujeme nabídku pro rozvoz Brno-Kr. Pole (zóna 1).
Raději voláte? Objednávejte na 840 100 100

OCHRANA A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správcem osobních údajů je Fusion Collective s.r.o., se sídlem Kaštanová 566/125f, 620 00 Brno, IČ 29290881, DIČ CZ29290881, zapsaný u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 71427, e-mail podsednik@amici.cz a +420 840 100 100.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Osobními údaji jsou jakékoliv informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Jaké osobní údaje zpracováváme a proč?

  • osobní údaje, které poskytnete v souvislosti s využíváním našich služeb (vč. vyřizování reklamací atp.) typicky jméno, příjmení, doručovací adresa, fakturační adresa, email, telefon - tyto údaje zpracováváme proto, abychom mohli plnit smlouvu s Vámi (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR) například vám doručit zboží,
  • osobní údaje, které poskytnete pro účely zasílání obchodních sdělení, nebo spolu s nutnými údaji v případě vytvoření uživatelského účtu typicky historie objednávek, email a telefonní číslo - tyto údaje takto použijeme tehdy, když budeme mít váš souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR).

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje třetím osobám, ani do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci (výjimkou je např. předání veřejným orgánům např. Policii ČR v případě existujícího incidentu). K osobním údajům mají přístup pověřené osoby jako například zaměstnanci, smluvní partneři a dodavatelé, ale také u nich se kontroluje, že nakládají s osobními údaji řádně. Jedná se zejména o osoby podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, osoby zajišťující internetové stránky, osob zajišťující marketingové služby, osoby zajišťující účetnictví apod.

Správce používá také další zpracovatele, zejména Google Analytics, Google AdWords, Heureka a podobné služby - v rámci toho provádí správce profilování, personalizaci nabídky, vyhodnocování přístupů apod. Správce také využívá cookies, pokud tuto variantu neodmítnete v nastavení vašeho prohlížeče. Tyto služby jsou využívány proto, abychom mohli nabídnout služby na míru, zobrazovali relevantní nabídky a reklamu a přizpůsobili svoji nabídku potřebám zákazníků.

Osobní údaje bude správce zpracovávat po dobu:

  • 10 let od ukončení smluvního vztahu (od posledního plnění smlouvy) pro účely plnění zákonných povinností (daňové, evidenční) či pro ochranu majetku - platí u údajů, které zpracováváme pro plnění povinností ze smluvního vztahu s vámi,
  • 10 let, nebo než odvoláte souhlas se zasíláním marketingových sdělení případně než zrušíte uživatelský účet - platí u údajů, které zpracováváme se souhlasem.

Po uplynutí lhůty budou osobní údaje vymazány.

V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte zejména:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu či doplnění osobních údajů,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na přenositelnost údajů, je-li to možné,
  • právo požadovat omezení zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů,
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů u údajů, které zpracovává správce v režimu souhlasu.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018 a jsou součástí obchodních podmínek. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.